Zwarthalszwaan

De zwarthalszwaan (Cygnus melanocoryphus) is inheems in het zuiden van Zuid-Amerika, onder andere op Vuurland en de Falklandeilanden. In de winter trekt hij naar het noorden.

    Nieuw

    Y211595ws Y211588ws Y201534ws UK44 Y111370ws Y071323ws Y071314ws Y071283ws Y071267ws Y071247ws Y061153ws Y311125ws Y311121ws Y250896ws sch24 Y200520ws PH-TFM sch24-2